Ponykamp voor beginners

Het leukste kamp voor de beginnende ruiter met of zonder ervaring!

Speciaal voor de beginnende ruiters die het heel leuk vinden om in hun vrije tijd heel veel met pony’s bezig te zijn, organiseren wij een manegekamp. Dit is een speciaal ponykamp voor beginners met of zonder paardrij ervaring. 
Tijdens dit kamp willen we de omgang met de pony verbeteren op een leuke veilige spelenderwijze manier. We doen alle activiteiten op de manege met onze eigen betrouwbare pony's.

De activiteiten die we onder andere gaan doen tijdens dit manegekamp zijn: poetsen, opzadelen, rijden, wandelen met de pony, op muziek rijden, gymnastieken, modeshow met je paard, toileteren, vlechten, FNRS proefjes rijden, voltigeren en nog veel meer. 

Je mag een dag verkleed komen bijvoorbeeld als prinses, ridder of cowboy en dan gaan we prachtige foto's maken tijdens een echte fotoshoot met paard.
Natuurlijk moet je die dag ook je paard heel mooi maken! Dit zal niet de eerste dag zijn, dus dit geven wij op tijd aan en leggen we je nog op kamp uit hoe en wanneer we dat doen. 

Het ponykamp begint iedere ochtend om 9.00 uur met het voeren, uitmesten en bijstrooien van de pony’s en paarden, als jij het leuk vind mag je daar ook mee helpen. Het middageten word door ons verzorgd. Verder zorgen wij voor drinken en andere lekkere tussendoortjes. Manegekamp duurt 4 dagen van ’s ochtends 9:00 uur tot ’s middags 16:00 uur. Je blijft dus niet op de manege slapen. 

Wat je wel mee moet nemen is je veiligheidscap,laarzen, rijbroek, zweep en wij raden een bodyprotector aan. Ook is eventueel mogelijk om een bodyprotector op de manege te huren. Om een goede indruk te krijgen van het manegekamp kun je foto's bekijken in het album op onze website. 


 

Om een goede indruk te krijgen van het manegekamp kun je foto's bekijkenin het album manegekamp, klik hier om direct naar het album te gaan.

 

 

Opstapcursus voor beginners

In bijna alle overige schoolvakantie organiseren wij een opstapcursus, dit is een ponykamp voor beginners van 1,5 dag.

De eerste volgende opstapcursus is op:

maandag 29 april van 9.30 uur tot 12.00 uur (incl. drinken en wat lekkers) 

dinsdag 30 april van 9.30 uur tot 15.00 uur (incl. lunch, drinken en wat lekkers) Let op!! Het is een anderhalve daagse cursus.

Opgeven kan per email (info@halster.nl) of telefoon (013-5283509)

 

 

 

 

 

Copyright by Manege 't Halster | Created by