Ruitershop Quus

 

Ruitershop in de manege

Bij onze manege is een ruitershop gevestigd, die ook voor klanten van buitenaf toegankelijk is, wij verkopen hier alles van sokken tot bodyprotectors en van hoevenvet tot hoofstellen tegen voordelige concurerende prijzen. Doordat wij de producten in de praktijk in ons bedrijf terug zien, hebben wij een selectie kunnen maken van de beste en meest betaalbare producten.

Om een goed indruk van de winkel te krijgen kun je foto's bekijken in het album van de ruitershop, klik hier om direct naar het album te gaan.Of voor meer informatie ga naar ruitershop->winkel.

We hebben ook een OUTLET die kun je vinden op onze webshop, de prijzen van de OUTLET gelden ook in ruitershop!

Je kunt onze winkel vinden achter de kantine.

Onze ruitershop organiseerd 2x per jaar een grote uitverkoop, 1x tijdens de Halster Fair en 1x tijdens de Quus experience.

De Quus Experience is een evenement georganiseerd door onze ruitershop, meer informatie over dit evenement vind je hier.

De openingstijden van de winkel:

Maandag t/m zaterdag van 9:00u tot 18:00u

Zondag alleen geopend tijdens wedstrijd en evenementen.  

Webshop QUUS.nl

Onze ruitershop beschikt ook over een eigen webshop genaamd QUUS.nl klik hier om direct naar de webshop te gaan, hieronder een screenshot van onze webshop. De voorraad die je in de webshop ziet ligt ook in de winkel bij de manege, lang niet alle producten uit de ruitershop staan ook in de webshop. Kom dus gerust een kijkje nemen in onze winkel om het hele assortiment te bekijken.

 

 

 

 


 

 

Copyright by Manege 't Halster | Created by