Paardrijlessen

Op zoek naar ervaren professionele gediplomeerde instructie voor jeugd of volwassene, dan kunt U zeker bij ons terecht.

Wij geven paardrijlessen op verschillende niveau's.  Wij hebben paardrijlessen voor beginners maar ook paardrijlessen voor gevorderde op onze manege. Ook heeft u de mogelijkheid individueel begeleid te worden, door middel van privé paardrijlessen.

De basis van alle takken van de paardensport ligt bij de dressuursport, vandaar dat onze lessen voor het grootste deel gericht zijn op de dressuursport.

Ook voor de training van U paard/pony kunnen wij u van dienst zijn . Naast onze reguliere dressuurlessen geven wij ook springlessen, carroussellessen, privelessen en nog veel meer.

Regelmatig worden bij onze reguliere paardrijlessen een thema toegepast, dit doen we om de lessen afwisselend te houden en om de ruiters naast dressuur ook kennis te laten maken met de andere takken van de paardrijsport.
De thema's bestaan dan uit: Carrouselrijden, springen, proefgericht rijden, buitenrijden, springen en nog andere thema's. Wij houden wel sterk rekening met de niveau's van de ruiters, wij gaan dus nog niet echt springen met een beginner, maar laten hem/haar wel kennis maken met het rijden over balken op de grond.

Lestijden groepslessen:

Maandag 16:00u tot 21:00u

Dinsdag van 16:30u tot 20:30u

Woensdag van 10:30u tot 18:30u

Donderdag van 16:00u tot 21:00u

Vrijdag van 9:30u tot 20:15u

Zaterdag van 9:00u tot 15:00u

Wij hebben beschikking over 3 binnenrijbanen, meer als 30 paarden en 9 instructeursen  waardoor wij meerdere groepslessen tegelijk kunnen geven.Privelessen worden ook buiten deze tijden gegeven, de laatste les is uiterlijk tot 21:15u.

De paardrijles kosten kun je vinden door in het menu de lessen te selecteren waar je naar op zoek bent.

 

Copyright by Manege 't Halster | Created by