Pension

Bij Manege 't Halster bestaat de mogelijkheid om uw eigen paard en/of pony te stallen. Onze stallen zijn ruim, geventileerd en geïsoleerd. De stalling is inclusief stro, brok, uitmesten, zadelkast en gebruik van onze binnen- en buitenrijbanen. Doordat wij beschikken over 3 binnen en 3 buitenbakken met al weather bodem kun je bij ons altijd ergens rijden.

Wij hebben 3 verschillende soorten boxen met ook verschillende tarieven namenlijk: Basis, semi-luxe en luxe boxen.

De luxe boxen zijn groter (11m2) als de normale boxen en beschikken over 2 kluizen, een eigen poets/was plaats en zijn gelegen in een apart gebouw waar geen manegepaarden komen. De sem-luxe boxen zijn net zo groot als de luxe boxen en bevinden zich in de manege langs de manegepaarden. De basis boxen zijn kleiner maar voor pony zijn het prima boxen, voor een paard zijn de de basis boxen aan de kleine kant.

Het gebruik van de 2 buitenpaddocks, 1 binnenpaddock en  2 weides zijn bij het pension inbegrepen, er is ook de mogelijkheid om een eigen weide te huren die prive gebruikt kan worden.

Onze manege is gelegen aan de uitgestrekte bossen en vennen van Oisterwijk waar u eindeloze buitenritten kunt maken. Als uw paard bij ons gestald staat, hebben wij ook voordelige tarieven voor onze lessen en begeleide buitenritten.

Onze manege beschikt over een hoefsmid die iedere week op een vaste tijd langskomt. Ook het ontwormen en enten word door ons bijgehouden.


Misschien nog op zoek naar een paard of pony, in iedere prijsklasse, dressuur recreatief of springen? Dan kunnen wij helpen een paard of pony te vinden.

Voor verdere informatie over tarieven of andere vragen kunt u altijd bellen (013-5283509) of eventueel langskomen of stuur een mailtje naar 
info@halster.nl.

Om een goede indruk van onze accomodatie te krijgen kun je hier klikken om direct naar het album van de accomodatie te gaan.

Mocht je eerst goed willen ervaren hoe het is om een eigen paard of pony te verzorgen, hebben wij de mogelijkheid om een pony of paard te leasen. 

 

Copyright by Manege 't Halster | Created by