Uitleg

Alle ruiters die bij ons op de manege worden automatisch lid van FNRS, aan het lidmaatschap van de FNRS zit een ruiterpaspoort verbonden. Met dit paspoort kun je deelnemen aan de FNRS proeven die wij regelmatig organiseren.

Bij activiteiten kun je zien wanneer er proefje gehouden worden, het inschrijven van de proeven kun je doen bij Proeven-inschrijven.

Na het inschrijven krijg je automatisch een bevestiging per email. De maandag voor het proefje ontvang je je starttijd per email. De starttijden kun je ook op onze site zien door op starttijden te klikken bij het inschrijfgedeelte. Ook je inschrijving kun je zelf terugkijken door op inschrijvingen te klikken.

De starttijd die je per email doorkrijgt is de tijd dat je je proef moet rijden wij adviseren om minimaal 45 minuten voor je starttijd aanwezig te zijn i.v.m. voorbereiding en eventuele uitvallers.

  • Bij aankomst eerst melden bij de ringleiding op de wasplaats, en inschrijfgeld  17,50,- Euro voldoen.
  • Rijbroek, laarzen en goedgekeurde veiligheidscap (norm EN1384 of VG1 01.040 2014-12) verplicht en zorg natuurlijk dat je er netjes verzocht uit ziet. Rij jasje en witte broek zijn NIET verplicht, dus je mag in je normale paardrijkleding komen, maar als je een rijjasje draagt ben je verplicht om een plastron en witte handschoenen te dragen.
  • Als je handschoenen draagt, ben je wel verplicht om witte handschoenen te dragen.

  Bij afmelden altijd minimaal 7 dagen voor wedstrijddatum afmelden, anders zijn wij genoodzaakt toch inschrijfgeld in 
  rekening te brengen!

Algeme informatie FNRS proeven:

Bij de F1 en F2 moet je 2 promotiepunten behalen voordat je verder mag naar het volgende niveau.

Hierboven paspoort met afgestempelde promotiepunten

Vanaf de F3 moet je minimaal 3 promotiepunten voordat je over mag naar het volgende niveau, je mag de proeven ook vaker rijden. Als je niet boven 220 punten uitkomt, adviseren wij om nog niet over te gaan naar een hoger niveau.

Bij de proeven F2, F4, F6 en F8 hoort ook theorie-examen wat je moet halen voordat je over mag naar het volgende niveau, na het halen van de theorie krijg je ook een officieel diploma!! De theorie staat in het FNRS boek wat verkrijgbaar is in onze winkel en bij de bar voor 21,95 euro. In het boek zit ook een los proevenboekje met daarin alle F proeven.

Gerelateerde afbeelding

Hierboven zie je het FNRS boek wat bij onze manege verkrijgbaar is voor 21,95 euro

De theorie wordt tijdens de wedstrijddagen afgenomen maar alleen tijdens de B-proeven.

Wij wensen iedereen veel succes en vooral veel plezier!!

Heb je een eigen pony? Selecteer dan in het rijtje van pony's "eigen" met daarachter de naam van je pony.

Mocht je nog vragen hebben kun je terecht bij Mark.

Copyright by Manege 't Halster | Created by