Coronaregels per 6 november

05
nov

Corona regels lesklanten

 

Zoals je waarschijnlijk al in de media hebt meegekregen krijgen we helaas vanuit de overheid weer nieuwe regels opgelegd die we na moeten leven.

 

De regels die gaan gelden vanaf 6 november.

  • Paardrijden is alleen toegegestaan voor iederen tot en met 17 jaar en voor personen van 18 jaar en ouder die een geldige QR code kunnen tonen op de Corona Checkapp. Bij aanvang van de les zullen wij alle ruiters van 18 jaar en ouder controleren op een geldige QR-code.
  • De stallen zijn alleen toegangelijk voor ruiters tot 18 jaar en voor ruiters die een geldige QR-code kunnen tonen.
  • Om drukte te voorkomen mogen ruiters pas 20 minuten voor aanvang van de les de stal betreden om het paard op te zadelen en na afloop van de les en verzorging zo snel mogelijk de stal weer verlaten. Dus niet onnodig op de manege rond blijven hangen.
  • Geen vriendinnen en broertjes/zusjes mee naar de stallen en bij het opzadelen.
  • Toeschouwers zijn toegestaan als ze een geldige QR code kunnen laten zien. De toeschouwers mogen pas bij aanvang van de les, de tribune betreden en worden dan ook gecontroleerd op een geldige QR code, door de instructeur of door een van onze medewerkers.
  • De toeschouwers die bij de grote binnenbak (niewe bak) willen kijken mogen bij aanvang van de betreffende les door lopen naar de nieuwe bak en zullen daar worden gecontroleerd op een geldige QR code.
  • De kantine is gewoon geopend en daar gelden ook de regels van een geldige QR code, deze zal worden gecontroleerd in de kantine door een van onze medewerkers.

 

Wij hopen op jullie begrip en stellen iedereens medewerking zeer op prijs. Wij voeren alleen de regels uit die ons worden opgelegd  vanuit de overheid.

Als wij ons niet aan de regels houden, lopen we het risico dat we ons bedrijf moeten sluiten met alle gevolgen van dien.

 

Gelukkig mogen we nog paardrijden en hopelijk zal dat zo blijven!

 

 

Copyright by Manege 't Halster | Created by