Gedeeltelijke opening Manege

26
apr

Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord hebben mogen personen tot en met 18 jaar weer wekelijks begeleid gaan sporten in de buitenlucht.

Dit houd in dat wij weer gedeeltelijk open mogen onder bepaalde voorwaarden.

 

De voorwaarden:

De voorwaarden die vanuit de overheid gesteld worden:

 • Personen tot en met 18 jaar mogen weer komen paardrijden.
 • Toeschouwers zijn absoluut niet toegestaan, kinderen mogen bij de manege afgezet worden en verder zullen ze door ons begeleid worden totdat de les is afgelopen. Er mag dus ook niet geparkeerd worden op ons terrein.
 • Personen ouder dan 12 jaar houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Bij klachten zoals hoesten en/of koorts of wanneer iemand in het gezin ziek is, is het niet toegestaan om te komen rijden.
 • 10 minuten voor de les ben je welkom op de manege. 10 minuten na de les moet je de manege weer verlaten zodat er niet teveel mensen tegelijk op de manege aanwezig zullen zijn.

 

 

Wanneer en voor wie gaan we weer open.

Vanaf aanstaande woensdag 29 april zullen wij weer beginnen met jeugdgroepslessen en privelessen.

Alle personen tot en met 18 jaar mogen dus weer wekelijks hun vaste groepsles komen rijden zoals voor de strenge maatregelen.

Mocht je nog niet in de groep mogen starten omdat je 19 jaar of ouder bent dan is het eventueel wel mogelijk om privelessen af te spreken.

 

Hoe gaat het in zijn werk bij een groepsles.

 • Het parkeer terrein is gedeeltelijk afgezet met dranghekken zodat kinderen afgezet kunnen worden en de auto’s daarna weer door kunnen rijden.
 • 10 minuten voor de les lopen de kinderen naar de wasplaats waar ze verder door ons begeleid zullen worden met opzadelen en verzorgen.
 • Na de paardrijles worden de kinderen indien nodig geholpen met afzadelen en binnen 10 minuten zullen de kinderen op het terras en parkeerterrein wachten totdat ze opgehaald worden.
 • Op het parkeerterrein mag niet geparkeerd worden maar alleen in de auto gewacht worden totdat de kinderen klaar zijn om opgehaald te worden.

 

Betaling rijlessen

Vanaf 1 april hebben er voor gekozen om geen facturen of incasso’s meer te versturen tot 29 april omdat dan de jeugdlessen weer gaan beginnen.

Eind april zal er een incasso volgen voor alle lessen tot en met juni die nog gereden gaan worden. De lessen die in april niet zijn gereden worden niet in rekening gebracht.

Iedereen die weer mag gaan rijden krijgt dus een aangepaste factuur.

 

Compensatie rijlessen.

De betaalde lessen vanaf 16 maart die niet gereden zijn maar al wel betaald zijn zouden wij zoals eerder aangegeven compenseren.

Omdat wij de afgelopen 6 weken al onze paarden beweging en eten hebben moeten geven, zijn al onze kosten gewoon doorgegaan zonder dat er inkomsten waren. Al onze personeelsleden hebben gewoon hun salaris ontvangen.

Het betaalde lesgeld van maart hebben wij gebruikt om de kosten van het verzorgen van de paarden te kunnen betalen wat alles bij elkaar voor de manege natuurlijk veel geld heeft gekost, wij willen in de toekomst natuurlijk ook blijven voortbestaan 😊

 

Wij willen jullie 3 mogelijkheden bieden voor de eventuele compensatie:

 

 1. Geen compensatie zodat je het reeds betaalde lesgeld doneert ten goed van onze paarden pony’s en personeel.
 2. Een leuk T-shirt met logo van manege ’t Halster die binnenkort op facebook gepresenteerd zal worden.
 3. Een waardebon van onze ruitershop ter waarde van 30 euro.(Bij om de week abonnementen krijg je een waardebon van 15 euro van onze ruitershop)

 

Om de compensatie veilig uit te kunnen voeren, zullen wij pas de T-shirts en bonnen uit gaan delen zodra onze bar weer open mag.

Je kunt je keuze aangeven door je in te schrijven via de volgende link op onze website: https://www.halster.nl/proeven/inschrijven/register/?mid=93

Bij de proef kun je aangeven hoe je gecompenseerd wil worden, bij pony mag je je lievelingspony invullen maar hier doen we verder niks mee 😊

Vergeet niet aan te geven of je een T-shirt of cadeau wil ontvangen. Als je alles wil doneren hoef je niets te doen. Geef ook aan welke maat T-shirt zou willen ontvangen, de maten staan bij het info icoontje.

 

Wij hopen dat jullie je in onze compensatie kunnen vinden zodat ons bedrijf hopelijk gezond voort kan blijven bestaan.

 

 

Copyright by Manege 't Halster | Created by
Les afmelden