Opstapcursus Meivakantie

16
feb

Voor de ruiter is het belangrijk om te leren hoe zij veilig en liefdevol met een pony moeten omgaan. Aan de hand hiervan organiseren wij in de 1e week van de meivakantie een opstapcursus voor de beginnende ruiter. Tijdens deze cursus leren ze o.a.:
- Het veilig opzadelen van een pony
- Het veilig opstappen op een pony
- Het veilig wandelen met een pony
- Ponyverzorging
- Paardrijlessen met oefeningen, waarin de vaardigheden aan bod komen,
die zij nodig hebben tijdens de reguliere lessen. 
Door ons gevarieerde programma leert elke ruiter tijdens de cursus weer iets anders en is dus ook geschikt voor ruiters die al eerder hieraan hebben deelgenomen, want rijden kun je natuurlijk niet vaak genoeg oefenen!!!

De opstapcursus vindt plaats op:
- maandag 23 april van 9.30 uur tot 12.00 uur (incl. drinken en wat lekkers) 
- dinsdag 24 april van 9.30 uur tot 15.00 uur (incl. lunch, drinken en wat lekkers)
Let op!! Het is een anderhalve daagse cursus.

De kosten voor deelname bedraagt € 60,-. Deze kunt u zowel pinnen of contant voldoen aan de bar in de kantine, of u kunt het overmaken op ons rekeningnummer NL45 RABO 0138 9081 92 t.n.v. Manege ’t Halster, onder vermelding van naam ruiter en opstapcursus mei 2018.

Veiligheidscap en rijlaarzen zijn verplicht en wij adviseren een bodyprotector te dragen. Beschikt u niet over deze materialen, dan kunt u deze bij ons aan de bar huren. 

Wij hopen dat de ruiters tijdens deze dagen veel zullen leren, zodat zij later met zijn/haar wekelijkse ponylessen daar nog meer plezier aan zal beleven.

Copyright by Manege 't Halster | Created by
Les afmelden